30% rabatt på nettbestillinger

Vi har blitt en Miljøtårn-bedrift!

Sammendrag

Som en seriøs transportbedrift, må vi være vårt ansvar bevisst når det kommer til reduksjon av miljøpåvirkningen i vår daglige drift.

Nå skal vi kildesortere avfallet vårt, fokusere på økokjøring, kjøpe inn nye nullutslippsbiler, bli stadig bedre på optimalisering av transport, og jobbe kontinuerlige med å ta flere riktige steg i grønn retning!

Som Miljøfyrtårn bidrar vi også til å oppnå flere av FNs bærekraftsmål. En bærekraftig fremtid trenger konkret handling og en felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere!

Bli med oss og ta din del av ansvaret!

Nyhetsbrev

Ønsker du å motta tilbud og tips rett i innboksen, maks. 1-2 ganger i måneden?

Batterier

  Fra 1.januar 2024 så øker avviksgebyret for feilsortering av batterier til 10.000kr. Batterier som ikke sorteres riktig kan skape brann, og nesten 80% av

LES MER »

Henting av søppel i Oslo og omegn

Søppel, skrot og avfall er det fint å bli kvitt! Men det er ikke alltid man har anledning til å kjøre det bort selv. Har du behov for henting av søppel og avfall, må du enten bestille container eller få noen til å kjøre det bort for deg.

LES MER »

Leie søppelcontainer i Oslo og omegn?

Vi har containere i flere størrelser, og leverer i Oslo og hele Akershus. Du kan bestille både åpne, lukkede, samt container med lem bak for enkel innlasting av tunge masser. Vi betjener private, bedrifter og borettslag/sameier.

LES MER »